Ahad, 29 Disember 2013

LAKI - LAKI : Lakonan Angah Raja LawakAssalamualaikum. Ok ! Terus kepada entry kita hari ini . Semua para readers dah tahu kan filem nie . Filem nie dah ditayangkan pada 19 DISEMBER 2013 yang lalu so, bagi para readers yang masih belum tahu jom, review entry ni ...............


laki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-laki
SINOPSIS FILEM LAKI - LAKI 


Antara  barisan pelakon utamanya iaitu Angah (Raja Lawak), Zul Suphian, Adey Syafrien, Mie (Raja Lawak) dan Azriel Ismail sudah cukup membuatkan para penonton terhibur . 


Laki-Laki mengisahkan 5 lelaki, 1 program, 1 pulau terpencil.

Itu sahaja yang diperlukan untuk 5 lelaki ini menjadi kawan baik selamanya. RAZAK, ABU, AZMAN, SAMAD dan JERRY mempunyai latar belakang kehidupan yang berbeza namun apa yang mengaitkan mereka semua adalah satu masalah yang sama yang membawa mereka semua ke satu program istimewa.

 Razak, seorang kartunis yang tidak bekerja selepas syarikat tempat dia bekerja jatuh muflis dan masih tinggal bersama dengan ibunya. 

Abu pula adalah seorang chef yang kecewa kerana aweknya dirampas dan perniagaannya muflis kerana seorang yang bernama kawan baik.

Azman merupakan pemain bola sepak Malaysia yang sudah digugurkan daripada pasukannya dek kerana sikapnya yang sambil lewa. Seorang pengarah syok sendiri, Samad akhirnya gagal menghasilkan sebuah filem yang dianggapnya hebat.

Dan Jerry, seorang penyanyi rock yang telah disingkirkan daripada bandnya sendiri dan cuba bergerak solo namun tidak berjaya. Menggabungkan kelima – lima kekecewaan mereka, mereka tekad menyertai satu program motivasi untuk membantu mereka berjaya kembali. Namun, satu trategi terjadi dan mereka semua terdampar di sebuah pulau terpencil.

Bermula disini, mereka berlima belajar menerima diri masing – masing dan mula sedar yang mereka saling memerlukan.

laki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-lakilaki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-laki

laki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-laki
laki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-laki


laki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-lakilaki-laki, sinopsis filem laki-laki, filem laki-laki


Apa tunggu lagi . Jom pergi ke pawagam yang berdekatan . 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan