Ahad, 9 Mac 2014

Filem : Zombie Kilang Biskut


filem, filem zombie kilang biskut, sinopsis filem kilang biskut, filem terbaru 2014SINOPSIS ; FILEM ZOMBIE KILANG BISKUT 


Zombi Kilang Biskut mengisahkan Husin yang kembali ke Kampung Pisang dan bekerja di sebuah kilang biskut di Taiping sebagai `supervisor' atau penyelia selepas diisytiharkan muflis akibat ditipu Skim Cepat Kaya di Singapura.

Di kilang berkenaan, Husin bertemu semula dengan rakan sekampungnya iaitu Usop, Deris dan Mat Karan. Mereka kemudian terbabit dalam menyelongkar misteri kemunculan zombi yang mengganas di kawasan kilang terbabit.

Keadaan menjadi tegang apabila mereka terperangkap dalam kilang itu apabila polis mengisytiharkan darurat di seluruh Taiping. Dalam masa yang sama seorang demi seorang pekerja kilang itu hilang dan ada yang dijumpai mati dalam keadaan mengerikan.


Apabila disiasat, Husin mendapati semua kejadian itu berpunca daripada serangan zombi yang berkeliaran di kawasan stor kilang berkenaan.

Dia seterusnya mendapati kilang itu sebenarnya membekalkan dadah jenis ecstasy tetapi proses pembuatan dadah itu menjadikan penagih bertukar menjadi zombi.

Namun masalah timbul ketika Husin bersama rakannya berusaha memusnahkan kumpulan zombi itu dengan menangkap ketua kumpulan pengedar dadah itu.filem, filem zombie kilang biskut, sinopsis filem kilang biskut, filem terbaru 2014filem, filem zombie kilang biskut, sinopsis filem kilang biskut, filem terbaru 2014filem, filem zombie kilang biskut, sinopsis filem kilang biskut, filem terbaru 2014

filem, filem zombie kilang biskut, sinopsis filem kilang biskut, filem terbaru 2014
Dipawagam 20 MARCH 2014

Tiada ulasan:

Catat Ulasan